1

2

Przepisy

Leczo warzywne

4/5 4 18 5 1

przygotowanie: 50 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Warzywa pokrój w dosyć grubą kostkę. Cebulę pokrój w piórka i obsmaż na gorącej patelni. Kiedy będzie lekko rumiana i miękka, dodaj pozostałe warzywa i smaż około 5 minut.
  2. Po tym czasie zalej całość Sosem Włoskim Winiary i zmniejsz ogień.
  3. Warzywa powinny się dusić około 30 minut, aby były miękkie, ale się nie rozpadały.

2 wskazówki do przepisu

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

  • Marek_BoLubięGotować

    Bardzo prosty i zrozumiały przepis!

    5/5

    Przepis fajnie opisany, bo instrukcja krok po kroku prowadzi mnie za rękę. Efekt super- bo szybko i smacznie.
    Klarowność opisu5/5 Zgodność przepisu5/5 Smak potrawy5/5 Efekt końcowy5/5

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: