Gulasz

Oceń ten przepis!

4/5 4 10 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 1 godz. 30 min.

  • Porcje 4

4/5 4 10 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Do 1 litra zimnej wody wsyp zawartość saszetki, całość dokładnie wymieszaj.
  2. Mięso pokrój w kostkę, wrzuć do sosu i cały czas mieszając, zagotuj.
  3. Duś na małym ogniu, pod przykryciem przez ok.1,5 godziny. Mieszaj od czasu do czasu.

Opis przepisu:

Z WINIARY POMYSŁ NA… gulasz przygotujesz aromatyczne i sycące danie, a dodatek ziela angielskiego i liścia laurowego podkreślą jego intensywny aromat. Sprawdź koniecznie przepis na łatwy i bardzo pożywny obiad.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?