Roladki jajeczne z łososiem

Oceń ten przepis!

4/5 4 10 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 27 min.

  • Oczekiwanie 40 min.

  • Porcje 4

4/5 4 10 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka ubij z mlekiem, dopraw solą i pieprzem.
  2. Na patelni rozgrzej odrobinę oliwy lub masła. Smaż cienkie omlety, aż będą lekko złociste.
  3. Połowę omletów posmaruj Sosem chrzanowym WINIARY, posyp koperkiem. Ułóż na nich paseczki lub wstążki ogórka i plasterki łososia. Przykryj pozostałymi omletami.
  4. Każdą porcję ciasno zroluj, owiń plastikową folią i wstaw do lodówki.
  5. Schłodzone i pokrojone roladki podawaj w plastrach z dodatkiem ulubionej sałatki.

Opis przepisu:

Roladki jajeczne z łososiem to przekąska, która uświetni domowe spotkania ze znajomymi, przyjęcia czy rodzinne uroczystości. Omlet jajeczny wystarczy posmarować Sosem chrzanowym WINIARY, dodać koperek, ogórek i łososia, a następnie całość zrolować. Roladki jajeczne z łososiem najlepiej smakują podawane na zimno i z dodatkiem ulubionej kompozycji sałat.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?