1

2

Przepisy

Barszcz ukraiński z białą i czerwoną fasolą

4/5 4 15 5 1

przygotowanie: 45 minut

porcje: 4 porcje

140 calories kalorie: 140 kcal / porcja

Fasola biała czy czerwona? W naszym przepisie na barszcz ukraiński z fasolą wykorzystujemy obie, aby zupa była bardziej sycąca i gęsta. Jeśli wykorzystasz naszą Krajankę Buraczkową WINIARY, zaoszczędzisz czas na gotowaniu wywaru, a Twój barszcz ukraiński zyska tylko na wyjątkowym smaku.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ugotować wywar z kurczaka i marchewki pokrojonej w krążki, bez przypraw.
  2. Następnie dodać opakowanie Krajanki buraczkowej WINIARY oraz obie fasole.
  3. Zupę gotować jeszcze 15 min na małym ogniu, a na koniec zabielić śmietanką.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: