składniki:
liczba porcji:


Przygotowanie:
- Kapustę pokrój w paski. Ugotuj w ok. 2 litrach wody, do miękkości (ok. 20 minut).
- Dodaj makaron i krajankę Winiary. Dalej gotuj do miękkości makaronu. Możesz użyć także już ugotowany makaron. Wtedy wystarczy go tylko podgrzać.
- Podawaj zupę z posiekaną natką pietruszki.
Opis przepisu:
Autor: Kasia z W Krainie SmakuBłyskawiczna w przygotowaniu zupa, którą można przyrządzić w dosłownie kilka chwil. Ja wykorzystałam pozostałą po sałatce kapustę pekińską oraz ugotowany w nadmiarze makaron. Super ekonomicznie i super smacznie, dzięki Krajance warzywnej WINIARY/b>, która nadała daniu konkretny charakter!
Komentarze:
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?