Dip majonezowo-ketchupowy

Oceń ten przepis!

5/5 5 3 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 12 min.

  • Porcje 8

5/5 5 3 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Drobno posiekaj garść bazylii.
  2. Wszystkie składniki wymieszaj z majonezem, doprawiając całość solą i pieprzem
  3. Opcjonalnie - możesz dodać ząbek czosnku przeciśniętego przez praskę.

Opis przepisu:


Majonez czy keczup? Czasami trudno jest wybrać idealny dodatek do kiełbasy, kanapek, tortilli czy sałatek.

Dip majonezowo-keczupowy rozwiązuje ten problem, ponieważ łączy w sobie nie tylko rewelacyjny smak Keczupu Łagodnego WINIARYMajonezu Delikatnego WINIARY, ale również aromat bazylii i czosnku.

Dip keczupowo-majonezowy doprawiamy pieprzem i solą do smaku…i gotowe!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?