Dip delikatny z młodym szpinakiem i gałką

Oceń ten przepis!

5/5 5 3 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Porcje 8

5/5 5 3 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Szpinak umyj, osusz i drobno posiekaj.
  2. Czosnek przeciśnij przez praskę.
  3. Wymieszaj wszystkie składniki z majonezem, doprawiając całość gałką muszkatołową, solą i pieprzem.

Opis przepisu:


Dip z młodym szpinakiem i gałką muszkatołową, doprawiony czosnkiem i sokiem z cytryny, przygotowany na bazie Majonezu Delikatnego WINIARY, to doskonała propozycja kulinarna, która wzbogaca smak sałatek i dań mięsnych.

Dip szpinakowy jest aromatyczny dzięki intensywnym i świeżym przyprawom, a Majonez Delikatny WINIARY równoważy ostrość czosnku i pieprzu.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?