1

2

Przepisy

Kotlety z ryżu

4/5 4 2 5 1

przygotowanie: 40 minut

porcje: 5 porcji

Podajemy z sosem pomidorowym .

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ryż ugotować osobno w lekko osolonej wodzie
  2. cebulę pokroić w kostkę i zrumienić na maśle,dodać razem z mięsem do przestudzonego ryżu,wbić jajka,dosypać przyprawy (sól i pieprz),wszystko razem wymieszać
  3. formować małe kotlety które obtaczamy w mące i smażymy w gorącym oleju

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: