Ustawiaj preferencje żywieniowe Twórz listy zakupów Zachowaj sprawdzone przepisy Oszczędzaj czas Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Zaloguj się lub załóż konto
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wybierz z listy składników
Śledzie moczymy w wodzie/ albo mleku- 2-3 godziny w zależności jak są słone.
Po upływie czasu – Odsączamy je na ręczniku papierowym.
Cebulę kroimy w drobna kostkę i zalewamy sokiem z ananasa. Odstawiamy na 4-5 godzin. (im dłużej będziemy cebule moczyć tym będzie ona delikatniejsza)
Kawałki ananasa z puszki kroimy w kostkę.
Jabłka również w kostkę.
Cebule dobrze odsączamy z soku.
W miseczce mieszamy ze sobą: cebulę, jabłko, ananasa, śledzie pokrojone w paseczki.Całość doprawiamy majonezem.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Pokaż więcej przepisów
Komentarze 0