Wieprzowina z warzywami z patelni

Oceń ten przepis!

5/5 5 9 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 45 min.

  • Porcje 4

5/5 5 9 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Mięso pokrój na kotlety, dopraw do smaku solą i pieprzem i olejem pozostaw na 0,5 godziny.
  2. Warzywa oczyść, pokrój w paski, a pieczarki w plasterki.
  3. Mięso przełóż na patelnię, podsmaż, dodaj warzywa i smaż przez około 15 minut, dopraw powstały ze smażenia sos Przyprawą Magii i pieprzem.

Opis przepisu:

Niezwykle aromatyczna, przyrządzana na patelni wieprzowina z warzywami to danie, które przyrządzisz, korzystając tylko z jednego naczynia – patelni. Najpierw kroimy mięso wieprzowe na równe kotlety, a następnie doprawione podsmażamy i dodajemy warzywa pokrojone w plasterki lub paski – pieczarki, marchewkę, por, paprykę, cebulę. Wieprzowinę z warzywami doprawiamy dodatkowo Przyprawą w płynie MAGGI. Kolorowo, smacznie i zdrowo!

Spróbuj także z sosem cytrynowo-imbirowym na Kremowej Bazie do jasnych sosów WINIARY >>

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?