Tatar z łososia

Oceń ten przepis!

5/5 5 2 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 6

5/5 5 2 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Łososia, ogórka, cebulę ze szczypiorkiem i marynowane grzybki bardzo drobno siekamy, mieszamy.
  2. Doprawiamy oliwą, chrzanem, sosem chrzanowym, sosem sojowym i pieprzem. Opcjonalnie doprawiamy tabasco.

Opis przepisu:

Tatar to przystawka idealna. Tym razem proponujemy przepis na tatar nie wołowy, a… tatar z łososia! Do jego przyrządzenia potrzebne będą wędzony łosoś, świeży ogórek, cebulka, marynowane grzybki, a do pełnego przyprawienia tatara z łososia – oliwa z oliwek, sos sojowy i charakterny chrzan. Wszystkim zaś tym, którym nie straszne są pikantne potrawy, polecamy doprawienie tatara sosem tabasco. Tatar z łososia gotowy!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?