Roladki z wędzonego łososia z farszem

Oceń ten przepis!

3/5 3 58 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 4

3/5 3 58 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ser feta (lub twarożek) zmiksuj krótko z Sosem chrzanowym WINIARY i łyżeczką soku z cytryny.
  2. Dodaj posiekany koperek, a następnie całość wymieszaj. Podziel na 4 porcje.
  3. Nakładaj na plastry łososia i zawijaj roladki.
  4. Ułóż na niedużym talerzyku, posyp odrobiną kiełków rzodkiewki lub cebuli. Dodatkowo udekoruj plasterkami cytryny.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?