Parówki smażone z cebulą

Oceń ten przepis!

4/5 4 6 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 2

4/5 4 6 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Cebulę obrać i pokroić w krążki.
  2. Na patelni rozgrzać smalec, wsypać cebulę, zeszklić.
  3. Parówki obrać z osłonek.
  4. Pokroić w krążki i dodać do cebuli.
  5. Wymieszać i podsmażyć na rumiano ciągle mieszając na wolnym ogniu. Doprawić do smaku przyprawą jarzynka, sosem sojowym i pieprzem.
  6. Podawać na ciepło z dodatkiem pieczywa.

Opis przepisu:

Parówki smażone z cebulą to pyszne śniadanie lub kolacja. W taki sam sposób można przygotować inny gatunek kiełbasy.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?