Spodobał ci się ten przepis? zarejestruj się i załóż konto

Jajecznica z pieczarkami i cebulą

Oceń ten przepis!

4/5 4 9 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 28 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 2

4/5 4 9 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Na rozgrzaną patelnię włożyć masło, zeszklić posiekaną cebulę.
  2. Pieczarki umyć i pokroić. Dodać do cebuli, podsmażyć.
  3. Jajka wbić do miseczki, dodać przyprawę jarzynka. Przyprawić do smaku pieprzem i solą, wlać odrobinę maggi.
  4. Wszystko razem roztrzepać widelcem. Wlać do podsmażonych pieczarek.
  5. Dodać drobno posiekany szczypiorek.
  6. Podawać z pieczywem od razu po przygotowaniu.

Opis przepisu:

Jeśli lubisz jeść jajka na śniadanie, włącz jajecznicę z pieczarkami i cebulą do swojego porannego menu. Co jest sekretem doskonałego smaku tej jajecznicy? Podsmażane na maśle cebula i pieczarki, a także to, że jajka przed smażeniem doprawiamy Przyprawą JARZYNKĄ WINIARY. Jajecznica z pieczarkami i cebulą najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?