Kartoflanka z jarmużem

Oceń ten przepis!

5/5 5 1 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 6

5/5 5 1 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ziemniaki kroimy w drobna kosteczkę. Gotujemy 5 minut w litrze wody.
  2. Zawartość opakowania z kartoflanką mieszamy w 500 ml zimnej wody. Dolewamy do ziemniaków, dodajemy posiekany jarmuż i na małym ogniu gotujemy kolejne 10 minut.

Opis przepisu:

Szybka i pożywna zupa na rozgrzanie w chłodny dzień :)

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?