Milky Way bez pieczenia

Oceń ten przepis!

4/5 4 23 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 1 godz.

  • Porcje 10

4/5 4 23 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Z mleka, cukru, cukru waniliowego, mąki ziemniaczanej i pszennej przygotować budyń. Wystudzony budyń połączyć z margaryną (mikserem)
  2. Na dno blach ułożyć herbatniki i zalać masą budyniową. Następnie ułożyć pierwszą warstwę krakersów.
  3. Masą krówkową w puszce włożyć do wrzątku aby konsystencja była idealna do smarowania
  4. Masę krówkową rozsmarować na krakersach i ułożyć drugą warstwę krakersów
  5. Śmietanę ubić z usztywniaczami (fixy) i wyłożyć na krakersy
  6. Wierzch ciasta można posypać kakaem lub startą czekoladą.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?