1

2

Przepisy

kaszanka z cebulą i czosnkiem

5/5 5 5 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 4 porcje

jadłam pierwszy raz, naprawdę coś pysznego

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Cebulę pokroić w kostkę, a czosnek przecisnąć przez praskę.
  2. Cebulę oraz czosnek podsmażyć na rozgrzanym oleju.
  3. Dodać kaszankę i wszystko razem na chwile smażyć.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: