1

2

Przepisy

Grillowany kabaczek

5/5 5 5 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 80 minut

porcje: 4 porcje

Pyszne warzywko z grilla.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kabaczka umyć, osuszyć, pokroić w plasterki. Można wcześniej usunąć skórkę.
  2. Oliwę dokładnie wymieszać z ziołami i przyprawami.
  3. Marynatą pokryć plasterki kabaczka i odłożyć na ok. 1 godzinę do lodówki.
  4. Po tym czasie kabaczka kłaść an rozgrzany grill.
  5. Grillować na rumiano z obu stron.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: