Sałata lodowa z serem pleśniowym i oliwkami

Oceń ten przepis!

5/5 5 4 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 12 min.

  • Porcje 2

5/5 5 4 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Sos koperkowo ziołowy rozrabiam z wodą i oliwą.
  2. Następnie dodaję do sosu sałatę lodową.
  3. Do sałaty lodowej wymieszanej z sosem dodaję odcedzone oliwki.
  4. Ser pleśniowy kroję w większe kawałki i dodaję do sałaty.
  5. Całość dokładnie mieszam, tak aby wszystkie składniki były polane sosem.

Opis przepisu:

Sałata lodowa z serem pleśniowym i zielonymi oliwkami to genialny dodatek do każdego niemal dania. Fantastycznie podkreśli smak mięs, idealnie komponuje się z rybą. Całość tworzy niesamowite połączenie, które jeszcze na długi czas zostawi ślad w naszej pamięci. Spróbujcie sami!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?