1

2

Przepisy

Piersi z kurczaka w folii

3/5 3 2 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 15 minut

porcje: 3 porcje

Jeśli znudziły Ci się schabowe, warto wypróbować piersi z kurczaka w folii

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Filety rozbijamy na grubość mniej więcej 1 cm
  2. Potłuczone piersi posypujemy przyprawami
  3. Przygotowaną pierś z kurczaka kładziemy na folii i zawijamy w kopertę i wstawiamy do nagarzanego piekarnika
  4. Po 15 minutach zapiekania, piersi powinny być gotowe

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: