Sos do pieczeni

Oceń ten przepis!

5/5 5 2 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 1

5/5 5 2 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Wywar z pieczeni połączyć z bulionem warzywnym, dodać tymianek i gotować 10 minut.
  2. Następnie dodać masło utarte z mąką, pieprz i sól do smaku, gotować kilka minut.

Opis przepisu:

Ponieważ często to dodatki decydują o smaku całej potrawy – prezentujemy sos pieczeniowy, który wzbogaci smak Waszego dania i sprawi, że będzie jeszcze pyszniejsze! Bulion warzywny WINIARY pomoże uzyskać upragniony smak i konsystencję przyprawy wzmocnią aromat potrawy. Pycha!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?