1

2

Przepisy

Sos do pieczeni

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 1 porcja

Bardzo smaczny i aromatyczny sos.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Wywar z pieczeni połączyć z bulionem warzywnym, dodać tymianek i gotować 10 minut.
  2. Następnie dodać masło utarte z mąką, pieprz i sól do smaku, gotować kilka minut

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: