1

2

Przepisy

Sałatka pieczarkowa z makaronem ryżowym

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 4 porcje

Pyszna sałatka

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Pieczarki obrać, drobno posiekać. Na patelni rozgrzać oliwę, zrumienić na niej pieczarki. Dodać kostkę grzybową, delikatnie podlać wodą. Dusić pod przykryciem 25 minut.
  2. Makaron ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić.
  3. Jajka i cebulę pokroić w kostkę.
  4. Wszystkie składniki połączyć z majonezem i przyprawami. Wymieszać.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: