Omlet z patisonem

4/5 4 9 5 1
4/5 4 9 5 1
  • Przygotowanie: 12 min.

  • Oczekiwanie: 10 min.

  • Porcje: 2

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Patisony obrać, pokroić w kostkę, wrzucić na wrzącą osoloną wodę, gotować 5 minut, odcedzić.
  2. Jajka roztrzepać ze śmietaną, mąką, solą i pieprzem.
  3. Wymieszać z patisonem.
  4. Na patelni rozgrzać masło, wlać masę jajeczną i  pod przykryciem usmażyć omlet.

Opis przepisu:

Omlet z dodatkiem patisona to świetna propozycja zarówno na śniadanie, jak i na kolację. Delikatny smak omleta w połączeniu z patisonem, który będzie wręcz rozpływał się w ustach, to połączenie idealne! Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?