1

2

Przepisy

Gulasz warzywny

5/5 5 18 5 1

przygotowanie: 40 minut

porcje: 4 porcje

Wegetariański syty obiad!

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Selera, pietruszkę, cebulę, marchewkę obieramy. Paprykę i por myjemy.
  2. Warzywa kroimy w kostkę.
  3. Gotujemy w niewielkiej ilości wody, aż będą prawie miękkie.
  4. Ciecierzycę odcedzamy z zalewy, dodajemy do warzyw.
  5. Na koniec pomidory całe z puszki.
  6. Doprawiamy do smaku i gotujemy jeszcze około 10minut.
  7. Przed podaniem dekrujemy posiekanym szczypiorkiem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: