Sałatka z pieczarek marynowanych

Oceń ten przepis!

4/5 4 7 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 22 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 3

4/5 4 7 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kukurydzę i groszek wylać na sito, osączyć.
  2. Pieczarki i ogórki pokroić w cienkie plasterki.
  3. Jajka ugotować na twardo obrać i pokroić w kostkę.
  4. Pieczarki, ogórki, kukurydzę, jajka i groszek wymieszać z majonezem.
  5. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.

Opis przepisu:

Smakowita sałatka z pieczarek marynowanych będzie nie lada przysmakiem dla wielbicieli warzyw marynowanych i konserwowych. Połączenie słodko-kwaśnych warzyw i jajek, doprawionych solą, pieprzem i Majonezem Dekoracyjnym WINIARY sprawi, że sałatka z pieczarek marynowanych będzie smakowitą przekąską na każdą porę roku.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?