Sos śmietanowo-ziołowy

Oceń ten przepis!

5/5 5 1 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 1

5/5 5 1 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Bardzo drobno posiekaną zieleninę wymieszać ze śmietaną.
  2. Doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny oraz szczyptą cukru.

Opis przepisu:

Sos śmietanowo - ziołowy to idealny dodatek do ryb i mięs. Jest łatwy w przyrządzeniu, a odpowiednio przygotowany może zmienić oblicze dania. Doda mu wyrazistości i ciekawego smaku. Bardzo drobno posiekane warzywa mieszamy ze śmietaną. Do smaku można dodać soli, pieprzu, sok z cytryny i szczyptę cukru. Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?