1

2

Przepisy

Sałatka z jajkiem i serem

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 30 minut

porcje: 2 porcje

Sałtka na letnią kolację.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka gotujemy na twardo.
  2. Jajka kroimy w kostkę, a ser żółty ścieramy na tartce na grubych oczkach.
  3. Pomidora kroimy na 16., ogórka w kostkę, pora i rzodkiewki w półplasterki.
  4. Wszystkie składniki mieszamy razem, doprawiamy solą i pieprzem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: