Żurek z chipsami z boczku wędzonego

Oceń ten przepis!

4/5 4 2 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 6

4/5 4 2 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Boczek pokrój w plasterki, podsmaż na rumiano na łyżce rozgrzanego oleju.
  2. Żurek przygotuj według przepisu na opakowaniu.
  3. Zupę podawaj z chrupiącymi chipsami z boczku i natką pietruszki.

Opis przepisu:


Tradycyjny, gęsty żurek z białą kiełbasą i jajkami to niewątpliwie danie smaczne i sprawdzone, jednak my proponujemy przepis na żurek z boczkiem wędzonym – nowe oblicze żurku! Chrupkie chipsy z boczku, podsmażone na rumiano na patelni, smakują świetnie z Żurkiem Rodzinna Zupa WINIARY.

Żurek z czipsami z wędzonego boczku proponujemy podawać z natką pietruszki. Zaskocz najbliższych innowacyjnym obiadem i wypróbuj nasz pomysł na wyjątkowy żurek z boczkiem! Z jednego opakowania Żurku Rodzinna Zupa WINIARY zrobisz nawet 1,5 litra pysznej zupy dla rodziny. To się opłaca!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?