Zupa z cieciorką

Oceń ten przepis!

5/5 5 3 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Oczekiwanie 35 min.

  • Porcje 4

5/5 5 3 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę, marchewkę obrać i pokroić w półplasterki, cebulę i czosnek obrać i posiekać.
  2. Cebulę oraz czosnek podsmażyć na patelni.
  3. Bulion podgrzać, dodać ziemniaki, marchewkę, cebulę wraz z czosnkiem, liście laurowe i zagotować do miękkości warzyw.
  4. Na koniec dodać odsączoną cieciorkę oraz pomidory z puszki.
  5. Ponownie zagotować i doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis przepisu:

Aromatyczna zupa z cieciorką jest sycącym daniem na każdy dzień. Przygotujesz ją z Bulionu drobiowego z liściem laurowym i zielem angielskim WINIARY, cieciorki i bukietu warzyw. Różny czas gotowania warzyw pozwala zachować strukturę składników i wydobyć z nich to, co najlepsze. Jeśli lubisz sycące zupy, jest to propozycja obiadowa dla Ciebie!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?