Pasta z białej fasoli

Oceń ten przepis!

5/5 5 8 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 12 godz. 20 min.

  • Porcje 3

5/5 5 8 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Fasolę namoczyć na noc.
  2. Na drugi dzień ugotować do miękkości i wystudzić.
  3. Pora pokroić w plastry i podsmażyć.
  4. Pora dodać do fasoli. Dodać również posiekany szczypior, majonez, pieprz ziołowy i sól do smaku.
  5. Całość zmiksować na jednolitą konsystencję.Najlepiej podawać na chlebie słonecznikowym.

Opis przepisu:

Pasta kanapkowa, która zaskakuje smakiem, delikatnością i wyrazistością zarazem. Biała fasola, która wchodzi w jej skład, zapewnia fenomenalne doznania smakowe i gwarantuje to, że po zjedzeniu jej będzie nasyceni. Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?