1

2

Przepisy

Sałatka z zupek chińskich

3/5 3 2 5 1

przygotowanie: 30 minut

porcje: 8 porcji

Sałatka z paprykami, filetem indyka i zupkami chińskimi z makronem

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Makaron z zupek pokruszyć i dodać przyprawy. Zalać jak najmniejszą ilością wody.
  2. Papryki pokroić w kostkę.
  3. Do papryki dodać makaron z zupek.
  4. Filet z indyka ugotować, ostudzić i pokroić w kostkę. ( ja używłam pieczonego)
  5. Filet dodać do sałatki, wymieszać.
  6. Włożyć majonez oraz przyprawić do smaku curry, papryką ostrą, posiekaną natką pietruszki.
  7. Wymieszać.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: