składniki:
liczba porcji:


Przygotowanie:
- Galaretkę rozpuść w 1 szklance wody. Ostudź (musi być płynna, ale zimna).
- Bitą śmietanę zmiksuj z zimnym mlekiem, gdy będzie gęsta dolewaj wąskim strumieniem galaretkę. Chwilę miksuj.
- Rozlewaj do pucharków i ozdabiaj piankami, biszkoptami albo posypkami.
Opis przepisu:
Autor: WINIARYGalaretka truskawkowy smak WINIARY jest składnikiem, który idealnie nadaje się do deseru. Zobacz, jak wyczarować z galaretki i Bitej śmietany WINIARY puszysty deser. Pankowy deser z galaretki podawaj w ozdobnych pucharkach, dzięki czemu będzie prezentował się jeszcze bardziej apetycznie. Przepis przygotowany przez Jolę, autorkę bloga Kulinarny świat
Komentarze:
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?