1

2

Przepisy

Sałatka z selerem konserwowym

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 8 porcji

Sałatka

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Oczyszczony por kroimy. Oprószamy jarzynką i odstawiamy
  2. Seler i fasolę odcedzamy z nadmiaru wody
  3. Ser kroimy w grubą kostkę.
  4. Jajko gotujemy na twardo i kroimy na ćwiartki
  5. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Dodajemy majonez i paprykę. Doprawiamy do smaku jarzynką i pieprzem
  6. Wszystko dokładnie mieszamy i dekorujemy

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: