1

2

Przepisy

Karczek z piekarnika

4/5 4 5 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 120 minut

porcje: 10 porcji

Karczek z piekarnika

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Osuszony karczek kroimy
  2. Układamy w garnku. Polewamy oliwą, posypujemy ziarenkami i pieprzem. Dajemy plastry cebuli i pokrojoną natkę. Odstawiamy na godz. do lodówki
  3. Zamarynowane mięso przekładamy do worka
  4. Pieczemy w nagrzanym piekarniku

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: