Spodobał ci się ten przepis? zarejestruj się i załóż konto

Twarożek z cebulką

Oceń ten przepis!

3/5 3 2 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Porcje 4

3/5 3 2 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Twaróg rozgnieść widelcem.
  2. Cebulę pokroić w kostkę, dodać do twarogu.
  3. Dodać majonez i śmietanę, wymieszać.
  4. Doprawić do smaku solą i świeżo mielonym pieprzem.

Opis przepisu:

Twarożek z cebulką jest ciekawą propozycją na śniadanie. Zwłaszcza, jeśli masz niewiele czasu na przygotowanie posiłku, a chcesz się najeść. Twaróg połączony z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY staje się delikatniejszy i bardziej rozpływa się w ustach. Twarożek możesz serwować ze świeżym chlebem lub bułkami.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?