Pasta jajeczna z awokado i twarożkiem

Oceń ten przepis!

4/5 4 8 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 7 min.

  • Porcje 8

4/5 4 8 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek.
  2. Jajka, awokado i twarożek ugnieść na jednolitą pastę. Dodać majonez i doprawić sola oraz pieprzem czosnkowym.

Opis przepisu:

Pasta jajeczna z awokado to wspaniały dodatek zarówno do pieczywa i krakersów, jak i farsz do jajek oraz naleśników.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?