Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wielkie grillowanie niekoniecznie wymaga wielkich pokładów pracy. Sprawdź, jak wykonać spiralki z boczku z grilla, które będą urozmaiceniem wśród standardowej kiełbasy. Marynowanie boczku w Ketchupie WINIARY, oliwie i przyprawach przed upieczeniem, pozwala nadać potrawie ciekawego smaku.
Przygotowanie
40 min
Krok 1
5 min
Oliwę wymieszać z keczupem, przyprawą do grilla oraz papryką. Boczek zamarynować w takim sosiku. Odstawić na godzinę.
Krok 2
10 min
Przygotować patyczki do szaszłyków. Każdy plaster boczku zwinąć na patyczek do szaszłyków.
Krok 3
25 min
Piec na gorącym grillu.
Krok 1
z
3
Oliwę wymieszać z keczupem, przyprawą do grilla oraz papryką. Boczek zamarynować w takim sosiku. Odstawić na godzinę.
Krok 2
z
3
Przygotować patyczki do szaszłyków. Każdy plaster boczku zwinąć na patyczek do szaszłyków.
Krok 3
z
3
Piec na gorącym grillu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0