Mielone kotlety z łopatki wieprzowej

Oceń ten przepis!

5/5 5 3 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 4

5/5 5 3 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Łopatkę mielimy na maszynce. Następnie przekładamy do miski.
  2. Do mięsa dodajemy przyprawy oraz jako.
  3. Całość mieszamy, doprawiamy. Formujemy kotleciki mielone.
  4. Panierujemy w bułce tartej i smażymy na tluszczu.
  5. Po usmażeniu z kazdej strony, wykładamy na ręcznik papierowy i gotowe. Podajemy i smacznego.

Opis przepisu:

Kotlety, które wymagają od nas samodzielnego zmielenia mięsa, warto jednak się na to pokusić bo efekt na pewno będzie zadowalający. W trakcie przygotowań dodajmy do mięsa przyprawę Ziarenka smaku uniwersalne WINIARY, a nasz niedzielny obiad będzie jeszcze smaczniejszy. Przepis idealny dla całej rodziny. Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?