Sałatka kalafiorowa z papryką i selerem

Oceń ten przepis!

4/5 4 27 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Porcje 4

4/5 4 27 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kalafiora podziel na różyczki, wrzuć do posolonego wrzątku i gotuj 2-3 minuty, odsącz przelej zimną wodą. Ostudź.
  2. Seler dokładnie obierz i pokrój na kawałki 1 cm, posól do smaku.
  3. Paprykę oczyść, umyj i pokrój w kosteczkę.
  4. Połącz składniki sałatki z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY, dopraw do smaku solą i pieprzem.

Opis przepisu:

Sałatka kalafiorowa jest idealna na lato - lekka, smaczna i łatwa w przygotowaniu! Najlepiej smakuje po dodaniu Majonezu Delikatnego WINIARY! Twoja rodzina z pewnością ją pokocha i będzie prosiła o dokładkę ;) Do dekoracji możesz użyć świeżej natki pietruszki.

Po więcej przepisów z Majonezem Delikatnym WINIARY kliknij tutaj>>.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?