Sałatka z jajkiem i awokado

Oceń ten przepis!

4/5 4 9 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 17 min.

  • Porcje 2

4/5 4 9 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka ugotuj na twardo (od chwili zagotowania gotuj 10 minut), ostudź i pokrój w kostkę.
  2. Czosnek pokrój drobno. Awokado powinno być miękkie, pokrój na kawałki. Pomidorki pokrój na cztery części.
  3. Tuż przed podaniem: Wymieszaj Majonez Delikatny WINIARY ze śmietaną i dodaj do składników lekko mieszając. Lekko posól i natychmiast podawaj. Polecam z ciepłymi grzankami. Smacznego

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?