1

2

Przepisy

Sałatka z jajkiem i awokado

4/5 4 2 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 2 porcje

Łatwe, smaczne i pożywne śniadanie:)

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka ugotuj na twardo (od chwili zagotowania gotuj 10 minut), ostudź i pokrój w kostkę. Czosnek pokrój drobno. Awokado powinno być miękkie, pokrój na kawałki. Pomidorki pokrój na cztery części. Tuż przed podaniem: Wymieszaj majonez ze śmietaną i dodaj do składników lekko mieszając. Lekko posól i natychmiast podawaj. Polecam z ciepłymi grzankami. Smacznego
  2. Tuż przed podaniem: Wymieszaj majonez ze śmietaną i dodaj do składników lekko mieszając. Lekko posól i natychmiast podawaj. Polecam z ciepłymi grzankami. Smacznego

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: