1

2

Przepisy

Kapusta pekińska w śmietanie

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 10 minut

porcje: 3 porcje

Smaczna kapusta do obiadu

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kapustę szatkujemy dość drobno, przekładamy do miski
  2. Zalewamy kapustę śmietaną, doprawiając solą i pieprzem
  3. Całość dokładnie mieszamy i podajemy tuż po przygotowaniu

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: