1

2

Przepisy

Sałatka z roszponką

4/5 4 2 5 1

przygotowanie: 12 minut

porcje: 1 porcja

Sałatka z lekkim sosem.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Do roszponki dodać pokrojoną w kostkę cebulę, odsączoną kukurydzę, przekrojone na 4 części pomidorki, pokrojone w półplasterki rzodkiewki i przekrojone na pół winogrona.
  2. Oprószyć solą i pieprzem.
  3. Z octu, oliwy, cukru i musztardy ukręcić sos.
  4. Sosem polać sałatkę, lekko wymieszać.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: