Grillowana biała kiełbasa z cebulą

Oceń ten przepis!

5/5 5 2 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 6

5/5 5 2 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kiełbaskę nacinamy w z dwóch stron w poprzek na głębokość około 3 - 4 mm. Kiełbaskę układamy na tacce do grillowana.
  2. Oprószamy ją przyprawą do grilla ziołową.
  3. Cebulę obieramy i kroimy w krążki, układamy na wierzchu kiełbaski.
  4. Następnie tackę umieszczamy na grillu i grillujemy kiełbaski co pewien czas przewracając by były rumiane z dwóch stron.

Opis przepisu:

Biała kiełbasa z grilla to klasyczne danie, które przybywa na nasze stoły wraz z rozpoczęciem sezonu grillowego. Przygotowanie jest bardzo proste i zajmuje niewiele czasu. Przed położeniem jej na grillu możemy doprawić ją przyprawą do grilla. Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?