Pomidory faszerowane z serem

Oceń ten przepis!

5/5 5 8 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 20 min.

  • Porcje 4

5/5 5 8 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Umyj pomidory (powinny być dość duże i równe).
  2. W każdym pomidorze zetnij wierzch i wydrąż miąższ. Serki topione połącz ze śmietaną i przyprawą JARZYNKA.
  3. Pomidory napełnij farszem z serków. Posyp wierzchy żółtym serem.
  4. Pomidory owiń dokładnie folią aluminiową. Przełóż na blaszkę lub do naczynia żaroodpornego i piecz przez 20 minut w temperaturze 175°C.
  5. Upieczone pomidory podawaj posypane koperkiem.

Opis przepisu:

Pomidory faszerowane z serem, to radość dla Ciebie i uczta dla podniebienia! Doskonałe na kolację, jako przystawka podczas przyjęcia lub po prostu, kiedy masz ochotę na coś pysznego. Przygotujesz je w prosty i szybki sposób – nawet jeśli nie jesteś wprawionym kucharzem. Nie ma sposobu, żeby zepsuć ten przepis, tak samo, jak nie ma sposobu, żeby komuś on nie smakował. Sprawdź nasz przepis na pomidory faszerowane z serem!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?