Papryka w occie

Oceń ten przepis!

4/5 4 4 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 4

4/5 4 4 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Paprykę oczyścić i pokroić.
  2. Wodę zagotować z octem, dodać cukier i sól.
  3. Paprykę ułożyć w słoikach, dodać listek laurowy, gorczycę oraz ziele angielskie. Zalać paprykę i zapasteryzować.

Opis przepisu:

Kolejna z naszych propozycji na zimę. Papryka w occie, bo o niej mowa, to świetna przegryzka oraz dodatek do dań głównych. Przygotowanie jest bardzo proste, a papryka będzie dobra przez naprawdę długi czas. Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?