Domowy kebab na ostro z wołowiną

Oceń ten przepis!

4/5 4 4 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 6

4/5 4 4 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Mięso przekładamy na patelnie, dodajemy przyprawy oraz maggi i podsmażamy przez 10 minut.
  2. Kapustę pekińską szatkujemy dość drobno.
  3. Na placki tortilli nakładamy sos pikantny i ketchup. Całość rozsmarowujemy. Nakładamy kapustę pekińską, następnie czerwoną kapustę oraz porcję mięso.
  4. Zwijamy tortillę i wkładamy do nagrzanego grilla na 2 minuty - ładnie podpiekając. Następnie zawijamy tortille w folię aluminiową i podajemy tuż po przygotowaniu.

Opis przepisu:

Domowy kebab z wołowiną na ostro świetnie smakuje, podany w plackach z pysznej wypiekanej w domu tortilli. Bardzo sycące danie, które możesz zabrać do pracy na obiad, jak również do szkoły. Smakowity kebab zaspokoi Twój głód na wiele godzin!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?