1

2

Przepisy

Karkówka z piekarnika

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 80 minut

porcje: 4 porcje

Mięso nie wymagające dużej pracy. Smaczne polecam.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Mięso płuczemy. Mocno panierujemy przyprawami.
  2. Mięso wkładamy do folii. Następnie do naczynia żaroodpornego. Wkładamy do nagrzanego piekarnika około 180 stopni Celcjusza. Całość pieczemy około 60 minut.
  3. Mięso kroimy w plastry i układamy na świeżej sałacie. Podajemy na gorąco.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: