Twaróg ze szczypiorkiem i śmietaną

Oceń ten przepis!

5/5 5 1 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 4

5/5 5 1 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Do miseczki wrzucić twaróg. Polać go śmietaną.
  2. Całość dokładnie wymieszać, na pulchną masę. W trakcie mieszania dodawać śmietanę.
  3. Pokroić drobno szczypiorek.
  4. Twaróg posypać szczypiorkiem. I doprawić do smaku. Podawać do chlebka.

Opis przepisu:

Twaróg ze szczypiorkiem i śmietaną, czyli smaczny dodatek idealny na śniadanie lub kolację. Do twarogu dodaj śmietanę, dopraw solą i pieprzem, a tuż przed podaniem całość posyp świeżo posiekanym szczypiorkiem. Twaróg ze szczypiorkiem i śmietaną doskonale sprawdzi się na kanapce ulubionego pieczywa.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?