Polędwiczki w sosie koperkowym

Oceń ten przepis!

5/5 5 7 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 4

5/5 5 7 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Umyte i osuszone polędwiczki podsmażyć na oleju, dodać posiekaną cebulkę i zarumienić. Dolać szklankę wody, kostkę mięsna przykryć i dusić na wolnym ogniu.
  2. Trzeba pilnować, aby woda się nie wygotowała, jak coś to dolać. Jak polędwiczki będą miękkie to doprawić do smaku i połączyć z mąką wymieszaną z małą ilości wody.
  3. Na koniec dodać posiekany koper.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?