1

2

Przepisy

Sałatka z roszponką

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 4 porcje

Pyszna i dietetyczna sałatka.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Roszponkę umyć i osuszyć, paprykę pokroić w kostkę, groszek odsączyć z zalewy.
  2. W miseczce ułożyć roszponkę, paprykę oraz groszek. Na wierzchu ułożyć kiełki brokuła. Całość posypać ziarnami siemienia lnianego.
  3. Na koniec posypać pieprzem i polać oliwą z oliwek.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: